Grillsäsongen har börjat

Nu har grillarna dragit igång på allvar på villatomter och parkeringsplatser. Om du vill ha en knuff framåt i ditt grillande kan du gå en grillkurs hos oss. du får lära dig att grilla annat än färdigmarinerad fläskkarré. Kursen funkar även bra som en företagsaktivitet inför semestern. Ta gärna en titt på våra grillrecept. Om du mot förmodan inte grilla själv kan vi komma och fixa en grillbuffe´ hemma hos dig eller på jobbet.

Vegansk såsbas

Efter ett långt utvecklingsarbete kommer vi snart att börja producera en vegansk såsbas som kan smaksättas till majonäs, aioli, bearnaisesås och annat. Det går även att smaksätta med till exempel vanilj eller choklad och frysa till glass. Råvaorna är protein från baljväxter, vatten och olja. Punkt.

Vår- och sommarmenyn är här.

Nu har vi precis lagt ut vår- och sommarmenyn. Som vanligt tar vi tillvara av säsongens råvaror som sparris och annat. Du hittar menyn helt logiskt under ”Meny” här på hemsidan. Inom kort kommer vi att lägga ut alla recept också.

Receptsamlingen tar fart

Efter mer är femton år har vi samlat på oss en diger samling recept. De flesta har vi skapat själva. Några har vi fått av våra kockar. Nu börjar vi lägga upp dem här. Du hittar dem under ”Recept”. Du får gärna höra av dig om det är något speciellt du vill laga. eller få dryckestips till recepten.

Nu kan du hyra våra mobila kök

Nu är våra mobila kök redo för uthyrning. Har du ett event där du ska presentera en ny produkt eller där en kock vill köra en matlagningskurs? Vi hjälper dig med allt från mobilt kök till kock, transport och råvaror.