Grillbuffé

Under den varma årstiden är vår grillbuffé väldigt populär. Förmodligen för att det ett avslappnat och enkelt sätt att äta gott och umgås. Varför inte bjuda in dina kunder och umgås utanför utanför konferensrummet? Vår grillbuffé är väl tilltagen med kött, grönt och fågel och med en massa goda tillbehör. Självklart kan vi grilla annat än det vi har på vår standardbuffé. Många gillar till exempel grillad fisk och grillade skaldjur.

För dig som vill gräva djupare i grillkonsten kan vi ordna med en BBQ – kurs. Vi går igenom olika typer av grillar som till exempel gasol – och kolgrill. Vi lär oss vad glace och rub är och när man använder dem. Vi gör såser och sallader och andra goda tillbehör till grillat.

Vår grillbuffé innehåller i standardutförande följande:

Lammracks med vitlök och basilika
Fransk bondkorv
Majskycklingfilé, citron- och salviamarinerad
Fransk rostad potatissallad med syrad rödlök och kapris
Ceasarsallad med vattenmelon, valnötter och parmesan
Surdegsbröd med vispat tryffelsmör
Grillad grön sparris med parmesan, rapsolja och pinjenötter
Bearnaisesås smaksatt med chili
Rostad paprikacreme
BBQ sås

Självklart kan du byta ut vilka råvaror du vill mot något annat. Om du till exempel inte äter fläsk går det utmärkt med lammkorv. Om du föredrar grönt finns det en massa gröna läckerheter för grillen. Kontakt oss så tar vi fram ett förslag.

Pris för grillbuffé: 450 SEK per person plus 3000 SEK i serviceavgift. Minst 20 personer.

Pris för BBQ – kurs 1595 SEK per person. Passande dryck ingår.

Våra priser är för våra standardpaket. Priset för Grillkursen är 1595 SEK per person inklusive ett glas passande dryck till varje rätt. Självklart kan vi skräddarsy både meny och pris utifrån din budget. Vi kan till exempel komma till dig eller låta dig ta med egen dryck. Kontakta oss så sätter vi ihop en paketlösning som passar just dig. Om du till exempel är vegetarian byter vi så klart ut kötträtterna mot vegetariska. Om du inte tål laktos eller gluten ersätter vi det mot något annat. Gillar du inte fläsk finns det en uppsjö av alternativ. Till exempel. Kontakta oss så sätter vi ihop en meny som du gillar.