Hyr en kock på Gotland

För dig som behöver hyra en kock på Gotland finns vi på plats. Vi utgår från Visby men åker över hela ön. Om du vill ha en privat middag eller en grillbuffé på sommarstället men slippa laga mat eller ta hem catering passar vi perfekt. Våra kockar har lång erfarenhet och är bofasta på Gotland. De flesta av dem har jobbat över hela Sverige och utomlands och har så att säga flyttat hem igen.

Självklart hyr vi även ut våra kockar till företag. Det brukar vara populärt till exempel till sommarfesten eller julmyset. Varför inte bjuda över kunder och leverantörer och umgås under trevliga former utanför konferensrummet.

Du väljer enkelt meny från vår säsongsmeny. Under den varma årstiden kan vi rekommendera något från grillen. Om du har egna önskemål om menyval så tveka inte att ta kontakt med oss. Du når oss på 070 714 75 71 eller kalle@thefoodlab.se. Så långt det är möjligt väljer vi lokala råvaror som är ekologiskt och hållbart producerade. Vi hanterar alla typer av allergier, intoleranser och specialkost.

Vill du hyra en kock men saknar kök så ordnar vi det också. Vi hyr ut mobila kök på hjul som enkelt rullas in i lokalen och ut därifrån när det är klart. Behöver du porslin, bord, glas och annat till bordet går det såklart också att ordna.

Bokar gör du enklast genom att skicka ett mail till kalle@thefoodlab.se