Hyr hem en kock

Med en kock hemma i sitt kök förvandlas ditt hem till en restaurang. Dessutom finns det många rent praktiska fördelar med att ha en middag hemma med en kock från oss. Om du har barn slipper du tänka på att fixa barnvakt. Du behöver inte heller tänka på att ordna med taxi eller andra transporter.

Det enda du behöver göra är att välja meny. Du hittar vår säsongsmeny under ”Meny” här på hemsidan. Välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Om du har egna tankar om meny ordnar vi så klart det. Vi behöver också veta tid och plats. Resten ordnar vi.

Kocken dyker upp hos dig ungefär en timme innan ni ska äta. Kocken lagar maten, lägger upp den och serverar. Medan ni äter trerättersmiddagen städer kocken upp i köket och packar ihop sina saker. Efter att desserten är på bordet brukar kocken tacka för sig.

Självklart går det bra att hyra en kock till företaget också. Vi gör naturligtvis mer än att lagar trerättersmiddagar. Vi gör snittar, bufféer, avsmakningsmenyer och mycket mer. Ta kontakt med oss om du har några egna önskemål så ordnar vi det.