Hyr ett mobilt kök

Hyra ut mobilt kök är vi förmodligen ganska ensamma om. Till mässor, event, privata fester eller för aktiviteter i till exempel köpcentrum. Köken mäter en gånger två meter för att svara mot brandmyndigheternas krav i till exempel köpcentrum. De har 90 cm. häll med gas eller induktion, 60 cm ugnar och i vissa fall kolfiberfläkt som är höj – och sänkbar. Vitvarorna kommer från Bosch, Bertazzoni och Franke bland annat. För dig som varit förbi Matlabbet på mässan Stockholm Food And Wine har kunnat se dem i aktion.

Mobila kök för alla typer av event.

Köksstommarna är tillverkade Puustelli Miinus. Materialet i stommarna är både hich tech och klimatsmart. De är tillverkade av kompositmaterial av återvunnet plast och papper. Stommarna har en fackverkskonstruktion som gör att skåpen blir både extremt lätta och stryktåliga. Stenskivan är liksom stommen oerhört stryktålig. Den står pall för regelrätta knivangrepp och man kan i stort sett hälla smält stål på den. En stenskiva väger dock ganska mycket vilket gör att viktbesparingen man gör i stommarna till stor del vägs upp av stenskivans tyngd. Lite tråkigt kanske men helhetsresultatet blir ett oerhört stryktåligt kök. Vi vet att det inte går att använda ömtåliga saker i publika miljöer. Köken har stått på Stockholm Food and Wine, de har används för utbildningar av kockar och de har stått i köpcentrum. Vi har självklart använt de mobila köken själva när vi har haft kurser hos våra kunder och i pop up restauranger.

Kök på hjul som svarar upp mot säkerhetskrav

När köken används i till exempel köpcentrum måste de av brandsäkerhetsskäl uppfylla vissa krav. Till exempel får de inte vara större än en gånger två meter. Man kan heller inte använda sig av öppen gaslåga hur som helst så vi har även induktionshällar som vi kan bestycka de mobila köken med.

Hyr en kock till köket

Det kan vara bra att ha en kock som lagar mat på det mobila köket. Vi hyr ut kockar och sätter ihop menyer till alla typer av tillställningar. Snittar, trerättersmiddagar, vad du vill. Vi har stått på mässor och i köpcentrum. På företagsfester och mingel. Varför inte göra ett chefs table på jobbet? Hör av dig så pratar vi om ett passande upplägg.

Köken kostar 5000 SEK per dag att hyra. Kontakta oss här om du vill boka eller vill veta mer.