Laga julbord med en kock

Det är alltid en oerhört trevlig aktivitet att laga mat tillsammans med kockar. Innan jul brukar man av tradition hitta på något med kollegorna på jobbet, kunderna eller vännerna som avslutning på höstens slit. Vi har julmenyer för alla smaker. Antingen traditionell julmat eller rätter med julens smaker. För dig som har tröttnat på julmat redan i november går det så klart bra att laga något helt annat. Iställer för att laga julbord med en kock har vi till exempel menyer från det klassiska italienska, franska, spanska och asiatiska köket. Om du hellre vill laga traditionell julmat från till exempel Tyskland eller Rumänien ordnar vi det.

Laga julbord utan julmat med en kock


Med julens smaker menar vi rätter som inte är traditionella julrätter men som kryddats med typiska julkryddor. Vi har en tapasmeny kan man man säga som du och dina vänner lagar tillsammans med en kock.

Kvällen börjar med en fördrink med ett tilltugg och genomgång av kvällen. Kocken berättar vad ni ska laga och delar sedan in er i grupper. Varje grupp lagar varsin rätt. För den som vill ta ett glas vin eller annat finns det att köpa till.

När maten är färdiglagad sätter ni er till bords och äter middag med passande drycker till varje rätt. Självklart har vi alkoholfria alternativ. Dryckerna presenteras av den grupp som lagade rätten som drycken passar till.

Laga julmiddag för 1595 SEK per person

Priset för att laga en trerättersmeny är 1595 SEK per person med ett glas dryck till varje rätt plus en fördrink. I priset ingår råvaror, lokal och personal. Vi hyr in oss på olika ställen beroende på gruppens storlek eller andra önskemål. Du bokar enkelt genom att kontakta oss här. Vill du veta mer om hur du bokar kan läsa om det här.

Vi kan så klart göra annat än en trerättersmiddag och till andra priser. Kontakta oss så berättar vi mer.