Laga mat på möhippan

Laga mat tillsammans på möhippan är populärt. Tillsammans med en kock lär sig du och dina vänner på möhippan att laga en trerättersmiddag. Att laga mat tillsammans är givande på flera sätt. Dels är det ett väldigt trevligt sätt att umgås på. Dels lär du dig en massa knep och får tips om hur du lyckas i köket. Det du gör hos oss ska du kunna göra hemma. Vi har inga komplicerade råvaror. Men de håller absolut högsta klass. Vi köper bland annat av Bergfalk & Co som levererar till de bästa krogarna och delibutikerna.

Laga mat tillsammans på möhippan

En riktig möhippa ska vara fylld av roliga aktiviteter. Laga mat med en kock är en av de mest självklara. Inte nog med att det är väldigt trevligt. Det är gott också. Dessutom kan man skaffa sig en massa matnyttiga kunskaper om hur det går till i ett professionellt kök. Passa på att ställ alla frågor du alltid har velat få svar på. När det handlar om matlagning alltså. Glöm aldrig att mat och möhippa hör ihop.

Laga trerättersmiddag på möhippan

Du sätter själv ihop en trerättersmeny från vår säsongsmeny. Om du har egna tankar och egen vilja angående meny går det så klart bra. Kontakta oss så sätter vi ihop något smarrigt till dig och dina kompisar. Vi kan göra vad som helst. Veganskt, fridlyst eller amputerat. Inget är för krångligt eller onormalt för oss. Vi gör gärna djupdykningar i alla typer av kök.

Laga mat tillsammans och andra aktiviteter på möhippan.

Vi har andra aktiviteter som är perfekta att kombinera med att laga mat tillsammans med en kock. Till exempel provningar av vin, whisky, rom eller andra drycker. En annan populär aktivitet är måla och skåla. Då provar ni dryck samtidigt som ni målar något trevligt. Kanske ett porträtt på bruden eller hennes ulv.

Möhippa hemma eller på lokal

Vi kan komma hem till dig eller någon annan i möhippan om ni vill vara ifred för omvärlden. Några av våra kockar är även duktiga på andra konster som till exempel wodoo, makramé eller svetsning med MIG – svets. Ring eller maila för offert. Vi samarbetar med svensexa.nu när vi gör svensexor med ungefär exakt samma upplägg.