Laga mat med din kund

Laga mat med din kund

Laga mat med din kund är lika trevligt som bra för affärerna. Av erfarenhet vet vi att det är väldigt bra att laga mat tillsammans med sina kunder. Det skapar väldigt bra relationer vilket är oerhört viktigt. Det vet alla som på något sätt gör affärer. Att laga mat tillsammans är inte bara trevligt. Det stärker samarbetet och man skapar relationer som är viktiga när man ska jobba tillsammans. Det är också en bra aktivitet att göra med de som inte är dina kunder men som du hoppas ska bli det. Vi gör själva det så vi vet vad vi pratar om. I korthet tror vi att det är så enkelt att de man trivs att umgås med gillar man också att göra affärer med.

Laga mat med din kund och med dina egna produkter

Om du till exempel säljer livsmedelsprodukter kan vi komponera en meny med dina produkter som du lagar tillsammans med din kund. Det är alltid väldigt effektivt att använda de produkter man vill sälja. Eftersom vi har erfarna kockar som många gånger jobbar som lärare så kan vi så att säga med emfas utbilda dina kunder på dina produkter.

Detsamma om du säljer alkoholhaltiga drycker som öl, vin eller sprit. Vi kan ordna med provningar och wine – eller beer makers dinner.

Om du vill ha en give away för att föreviga det hela hjälper vi dig med det. Till exempel kan du få förkläden med din logotype broderad. Eller en kniv eller en skärbräda.

Laga mat med din kund och en kock för 1595 SEK per person

Att laga en trerättersmiddag tillsammans med din kund och en kock kostar 1595 SEK per person. I priset ingår förutom kock, lokal och råvaror en fördrink och ett glas passande dryck till varje rätt. Vi har drycker med och utan alkohol och om mer dryck förutom dryckespaketet önskas finns det dryck att köpa på plats.

Om du vill boka eller har frågor i största allmänhet är det bara att ta kontakt med oss här.