Laga mat på kick off

I början på vår – och höstterminerna brukar det blåsa upp till kick off. Januari och september fullkomligt sjuder av kick offer. Då brukar det vara trevligt att göra en trevlig aktivitet tillsammans som avslutning. Vi har ett ypperligt förslag på aktivitet nämligen att laga mat på kick off med en kock.

Att laga mat tillsammans är ett utmärkt och väldigt trevligt sätt att umgås på. Till exempel som en aktivitet efter en konferens på din kick off. Vi samarbetar med ett antal konferensanläggningar och kan sätta ihop paketlösningar som passar bra. Att laga mat tillsammans är en väldigt bra aktivitet som team building. Antingen med kollegorna eller med kunderna. Eller både och. När man lagar mat tillsammans samarbetar man under andra och trevliga former än när man jobbar ihop.

Kick off och team building med matlagning tillsammans

När man lagar mat tillsammans som kick off eller team building bygger man verkligen laget. Vi har till exempel en variant av matlagning i grupp som vi kallar matlagningstävling. Då delas gruppen in i två lag som får varsin låda med likadana råvaror och så får lagen komponera sin egen trerättersmeny. Sedan koras det vinnande laget av en enhällig jury bestående av kocken eller kockarna.

Laga mat med proffs på kick off

Passa på att ställa frågor till kocken när ni lagar mat på kick off. Han eller hon lämnar gärna användbara tips som du kan använda hemma i köket och imponera på dina vänner eller familjen. Vi använder oss av högklassiga råvaror från bland andra Bergfalk & Co. Det du lagar hos oss ska du kunna göra hemma. Vi använder inga komplicerade råvaror eller avancerad utrustning. Om du till exempel vill ha riktigt bra kvalité på kött, fisk, fågel eller chark kan vi ordna det åt dig.

Laga mat tillsammans på kick off

Våra gäster brukar gärna ta ett glas vin, öl eller alkoholfritt under matlagningen för att komma i stämning. Det brukar underlätta om man mot förmodan inte gillar att hacka lök eller koka en sås. Titta gärna på våra recept om du vill få inspiration. Du hittar dem här.