Laga mat tillsammans

Laga mat tillsammans med en kock

Att laga mat tillsammans är en uppskattad aktivitet som passar bra som till exempel team building, kick off eller en trevlig aktivitet tillsammans i största allmänhet. Som kundvård är det ypperligt kan vi intyga. Vår erfarenhet är att det är roligare att göra affärer med någon man har trevligt med.

En matlagningsaktivitet hos oss går till så här: när du och dina kollegor, kunder eller vänner kommer får ni varsin fördrink med tilltugg medan kocken går igenom vad ni ska laga och vad ska tänka på i ett kök. Sedan delas ni upp i grupper som lagar varsin rätt. Själva matlagningen brukar ta en och en halv till två timmar. Ta gärna ett glas vin medan ni umgås bland grytor och kastruller.

Laga mat tillsammans med en kock

När maten är klar sätter ni er till bords och avnjuter en trerättersmiddag med passande viner. Vår förhoppning är att ni inte bara har lagat en trerätters gourmemiddag utan även har lärt er en del om professionell matlagning. Våra kockar är ofta lärare och vana vid att hantera grupper. De är pedagogiska och erfarna så passa på att ställa alla frågor du har. För oss är det ett viktigt mervärde.

Vi har lång erfarenhet av matlagningsaktiviteter och hanterar alla allergier och intoleranser. Eller specialkost i största allmänhet. Det viktiga för oss är inte att det ska smaka bra. Det är tyvärr upp till er som ska laga. Ett tips är att inte ta fel på socker och salt. För oss är det viktigast att ni har en trevlig stund tillsammans. Ungefär som man brukar ha när man lagar mat ihop.

Laga mat med en kock för 1595 SEK per person.

Om ni inte har möjlighet att komma till oss kan vi komma till er. Saknas det kök har vi ett antal mobila kök som vi hyr ut. Vi kan också ordna en grillaktivitet där du och dina kollegor eller vänner får lära er hur man grillar. Vi går igenom skillnaden mellan kol och gas. Vad är glace och vad är marinad. Vi gör ett antal grilltillbehör som sallader och BBQ – såser. Det är väldigt populärt under den varma årstiden men det finns även de som har upptäkt tjusningen med att grilla mitt i vintern.

Låt kocken och hens kamp komma till dig.


För dig som gillar att tävla och att laga mat tillsammans kan vi rekommendera varianten ”Kockarns kamp”.

Kontakta oss här om du vill boka eller vill veta mer.