Matlagningsevent

Mobila kök – vi hyr ut mobila kök med inbyggd fläkt, ugn och häll. Du kan välja om du vill ha gasol eller induktion. Köken används till fester, mässor och demonstrationer i köpcentrum eller butiker till exempel.

Matlagningskväll – laga mat med företaget som en kick-off, team building eller med en potentiell kund. Ett perfekt sätt att lära känna varandra under mysiga omständigheter med lite god mat och vin. Dessutom lär du dig en massa knep om hur man lagar riktigt bra mat från grunden.

Middag hemma – när du vill ha en middag hemma med egen kock så kan vi ordna det. Kocken kommer hem till er och lagar mat på hemma hos dig, serverar, presenterar och städar upp köket efter sig.

Kock på företagseventet – Vi är ofta ute på olika företag och ordnar maten till fester av olika slag. Populärt är till exempel vårt julbord och våra grillbufféer med en massa goda BBQ-såser, sallader, röror och andra passande tillbehör.

Pop up och gästspel – Ibland bjuder vi in internationellt erkända kockar och har en pop up-restaurang under en helg. Dels bjuder vi in ett antal riktiga entusiaster som får vara med och laga maten. Dels bjuder vi in ett antal middagsgäster som avnjuter det vi har lärt oss under dagen.

Provning av rom av hög kvalité

Produktutveckling – vi utvecklar nya hållbara produkter för livsmedelsindustrin som är klimatsmarta och hälsosamma för konsumenter. Svinnhantering, veganska produkter och stadsodling är begrepp vi gillar. Om du har någon idé om hållbar mat som du tycker borde testas så hör gärna av dig.

Du bokar ditt matlagningsevent här: