MENY

Här hittar du vår säsongsmeny. Så långt det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror. De leverantörer vi får våra råvaror från tillhör de absolut bästa i Sverige. Förutom till oss levererar de till många av de bästa restaurangerna och delikatessbutikerna i landet.

FÖRRÄTTER

Hokaidopumpasoppa, rökt sidfläsk, smörfrästa kastanjer, persiljekrasse och vintertryffel. Recept

Konfiterad Hjälmargös, hjärtmussla, vitvinskum, forellrom och bakad gulbeta. Recept

Bakad skogssvamp, Västerbottenkräm, syrad rödlök, smörstekt Levain och persiljeolja. Recept

(Alla rätter går att få som vegetariska eller veganska)

VARMRÄTTER

Hjortytterfilé, bakad jordärtskocka, smörsteka kantareller, picklad silverlök och rotsellerikräm. Recept

Sotad röding, ostronskivling, rotsellerikräm, hyvlad blomkål, beurre blanc och fänkålsdill. Recept

Bakad rotselleri, smörstekt svartkål, blomkålskräm, sojapärlor och smörgåskrasse. Recept

DESSERTER

Mandelkaka, Dulce de leche glass, vaniljkräm och karamelliserade höstäpplen. Recept

Vanilj- och kardemumma bavaroise, havtornsorbet, maräng och frystorkade körsbär. Recept