Välkommen till The Foodlab

Foodlab är ungefär vad det låter som. Ett ställe där vi gör aktiviteter med anknytning till mat och måltider. Vi står på en stabil grund av mat, marknadsföring, affärs –  och produktutveckling och sunt förnuft. Lägg till det ett intresse för att ta vår del av ansvaret för att driva samhället mot en betydligt mer hållbar utveckling.

Matlagningsaktiviteter med kollegorna eller familjen

Du är välkommen att komma till oss och laga mat tillsammans med våra kockar. Antingen som en ren kurs på ett visst tema eller som en trevlig aktivitet tillsammans med dina vänner eller kollegor. Om du inte kan komma till oss kommer vi gärna till dig. Vi hyr ut kockar till privata middagar och företagsevent. Vi kan bulla upp med en grillbuffé på terassen eller parkeringsplatsen och vi kan göra kurser på mässor med våra mobila kök. För att nämna några exempel.

Produktutveckling av framtidens matprodukter

För oss är det viktigt att ligga i framkant när vi utvecklar nya matprodukter. Med det menar vi att vi gärna jobbar med veganska alternativ, svinnhantering, stadsodling och annat som tillhör en snar framtid. Vi vet alla vart vi är på väg och att det förmodligen går fortare än vi tror så det finns ingen anledning att vänta. Vi gillar utmaningen att producera småskaligt storskaligt om du förstår vad vi menar.

Hyr mobila kök av oss

Vi hyr gärna ut våra mobila kök. De använder vi när vi är på mässor eller demonstrerar våra produkter i köpcentrum och de är bestyckade med spishäll, ugn och i vissa fall fläkt.

Priser
Våra priser är för våra standardpaket. Priset för till exempel Grillkursen och att laga mat tillsammans med en kock är 1595 SEK per person inklusive ett glas passande dryck till varje rätt. Självklart kan vi skräddarsy både meny och pris utifrån din budget. Vi kan till exempel komma till dig eller låta dig ta med egen dryck. Kontakta oss så sätter vi ihop en paketlösning som passar just dig.