Priser på matlagningsevent

Vi vill så klart leverera den bästa kvalitén och valutan för pengarna. Med det menar vi att våra gäster ska ha det så trevligt och intressant som möjligt. Vi köper in våra råvaror från de absolut bästa leverantörerna som till exempel Bergfalk & Co. De levererar till de bästa krogarna och delibutikerna i landet.

Priser på matlagningsevent för vanligt folk

Eftersom vi själva betraktar oss som helt vanliga människor vill vi inte på något sätt vara snobbiga eller leka finkrog. Det finns andra som gör sådant med bravur. För oss är det alltid en stor utmaning att även de som inte gillar att laga mat ska ha det så trevligt och kul som möjligt så att inte de tycker att kvällen har varit en en pina. Kontakta os så berättar vi hur vi brukar göra och så att vi kan diskutera oss fram till något så att alla har kul..

Priser på matlagningsevent med en kock

Laga mat tillsammans med en kock:

I priset ingår lokal, råvaror, personal som kock, städning, diskning, sophantering, råvaror och ett glas dryck till varje rätt. Dessutom välkomstdrink med tilltugg.

10 – 20 Personer: 1595 SEK per person
20 – 30 Personer: 1495 SEK per person
30 – 40Personer: 1395 SEK per person

Grillkurs och BBQ – skola:

10 – 20 Personer: 1595 SEK per person
20 – 30 Personer: 1495 SEK per person
30 – 40Personer: 1395 SEK per person

Kock hemma eller på företaget:

Vi tar ut en serviceavgift 3000 SEK per kock när vi skickar ut kockar så att det täcker kostnader för förberedelser, transporter och annat. Därutöver kostar det:

Trerättersmeny 750 SEK per kuvert

Grillbuffé 495 SEK per person

Övriga priser på matlagningsaktiviteter

Priserna på matlagningseventen ovan är våra så kallade standardprodukter. Alltså antingen när vi tar hand om gästerna i en lokal som vi har ordnat eller när vi skickar ut en kock till ett ställe som vi inte har bokat. Men om du vill göra något annat matlagningsevent som till exempel en frukost, snittar på en mottagning, en affärslunch, catering med kunderna eller något annat så går det bra att kontakta oss så ordnar vi så klart det.