Recept på fiskrätter

Sotad röding, ostronskivling, rostad blomkålskräm, forellrom, vitvinssås.

Röding med smörig sås, krispig grönkål och forellrom

Konfiterad gös, hjärtmussla, vitvinsskum, forellrom, bakad gulbeta

Citrongravad gös med kungskrabba, paradisäpple, sallad på pepparrot och avokado, vinegrette på kryddkrasse

Hummersoppa, apelsinrökt pilgrimsmussla, torkad fänkål, dillskum.

Citronbakad skrei, rostad blomkål, kräftmousseline, smörstekt sparris, krispig blomkål, kräftskum.

Pancettalindad torskrygg med risotto och champagnesalsa.

Halstrad pilgrimsmussla, brässerade puylinser, brunoise på rotfrukter, tryffelskum, syrade äpplen

Carpaccio på Salmalax, fänkålscrudité, syrlig palsternackscreme, friterad lök.

Gös med jungfrusallad, confiterade körsbärstomater, krispig purjolök, rödbetschips, citronolja

Mjölkkokt torskrygg, pilgrimsmussla och bacon

Gravad lax med hovmästarsås, smör – och dillslungad färskpotatis

Halstrad pilgrimsmussla med creme ninon och syrad rödlök

Tillbaka till Recept