Säsongsmeny

Här hittar du vår säsongsmeny. Så långt det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror. De leverantörer vi får våra råvaror från tillhör de absolut bästa i Sverige. Förutom till oss levererar de till många av de bästa restaurangerna och delikatessbutikerna i landet.

FÖRRÄTTER

Hokaidopumpasoppa, rökt sidfläsk, smörfrästa kastanjer, persiljekrasse och vintertryffel

Konfiterad Hjälmargös, vitvinskum, forellrom, bakad gulbeta, krasse

Bakad skogssvamp, Västerbottenkräm, syrad rödlök, smörstekt Levain och persiljeolja

VARMRÄTTER

Hjortytterfilé, bakad jordärtskocka, smörsteka kantareller, picklad silverlök,  rotsellerikräm, backtimjansky

Bakad röding, krispig ostronskivling, vaxbönor,  blomkålskräm, beurre blanc och dill

Bakad rotselleri, smörstekt svartkål, blomkålskräm, gotlandslinser och smörgåskrasse

DESSERTER

Mandelkaka, Dulce de leche glass, vaniljkräm och karamelliserade höstäpplen.

Vanilj- och kardemumma bavaroise, havtornsorbet, maräng och frystorkade körsbär.