SKOGSVAMPSFYLLD RAVIOLI MED, TRYFFELSKUM OCH FRITERAD PERSILJA

1 dl durumvetemjöl
1 dl vetemjöl
2 ägg
100 gram skogssvamp
50 gram rökt sidfläsk
En halv chalottenlök
En vitlök king solo
1 dl grädde
1 dl matolja
1 msk kycklingfond
25 gram kruspersilja, Timjan och rosmarin
50 gram parmesan
1 tsk tryffelolja
1 dl mjölk

Blanda mjöl och salt. Lägg mjölet i en hög på bakbordet. Gör en grop i mjölet och lägg i gulor och olivolja. Knåda ihop degen med fingrarna. Låt degen vila ca 30 minuter.


Finhacka svampen och löken. Fräs svampen med schalottenlök, sidfläsk, vitlök och timjan i lite smör och olja. Häll av vätskan för att använda till tryffelskummet senare.


Häll på vitt vin, fond och grädde samt koka ihop. Spara hälften av fräset. Purea resterande svampblandning så slät som möjligt i en blender samt smaka av med smör, vinäger, salt och peppar. Blanda ner den resterande svampblandningen.