Kockarnas kamp

Kockarnas kamp är ett perfekt matevent för dig som gillar att tävla och laga mat tillsammans. Du och dina kollegor eller vänner kommer att delas upp i två lag som får varsin låda med likadana råvaror. Sedan ska ni tillsammans laga en trerättersmiddag utan recept på tid. Till er hjälp har ni en eller flera kockar som ger tips och råd.

Vi håller oss till säsongens råvaror med det är det enda vi kan berätta om råvarorna. Det går alltså inte att smygläsa recept eller fråga någon kock för att på så sätt skaffa sig ett övertag i tävlingen. Så mycket kan vi dock avslöja att våra råvaror kommer bland annat från leverantörerna Bergfak & co och Bjärekyckling.

Matlagningstävlingen ”Kockarnas kamp”.

Efter två timmar är tiden slut och alla knivar och andra verktyg måste obönhörligen läggas åt sidan. Ni byter rätter med varandra och sätter er till bords. Men innan ni får göra det ska en enväldig jury bedöma menyerna och rätterna och ett segrande lag koras. Om vinnaren skulle göra en sju särdeles fin meny utdelas dessutom ett pris.

Efter det sätter ni er till bords och äter middagen med passande dryck till varje rätt. Det här är en aktivitet som passar väldigt bra för de som är tävlingsinriktade. Av någon anledning brukar säljare gilla det här med det är så klart en kul aktivitet för alla.

Priset är 1595 SEK per person. Då ingår råvaror, fördrink, ett dryckespaket med ett glas passande dryck till varje rätt och lite annat. Om du vill modifiera aktiviteten eller göra något helt annat kan vi så klart göra det. Det är bara att ta kontakt med oss här.

Du som vill boka Kockarnas kamp eller fråga om något gör det med fördel här. Tveka inte att höra av dig.

För dig som gärna vill laga en trerätters tillsammans med dina kollegor, kunder eller vänner under mer kontrollerade former kan se hur det går till här. Det är ungefär samma upplägg som Kockarnas kamp fast med recept och utan tävlingsinslag.